Masterclass met Ivana Chubbuck

, A-lab

Amerikaanse acteercoach Ivana Chubbuck dit jaar weer naar Amsterdam!
 Gedurende haar 35-jarige loopbaan werkte Ivana met een lange reeks van A-list-acteurs, zoals o.a. Brad Pitt, Travis Fimmel, Jared Leto, Charlize Theron, Sylvester Stallone, Halle Berry, James Franco, Jim Carrey, Thure Lindhardt en Jake Gyllenhaal.

Haar cutting-edge acteertechniek is gebaseerd op Stanislavski’s methode en menselijke gedragswetenschap. De Chubbuck techniek geeft je 12 praktische handvatten om met behulp van je persoonlijke ervaringen, emoties en pijn een waarachtig personage op te bouwen dat het publiek inspireert en er alles aan doet om zijn levensdoel te bereiken.

Deelnemers

Ivana Chubbuck selecteert persoonlijk 16 ervaren professionele acteurs op basis van hun CV, headshot (en showreel).  De masterclass is een intense ervaring op alle vlakken! Ongeveer 3 weken voorafgaande aan de masterclass krijgen de acteurs een Engelstalige scène, die ze individueel dienen voor te bereiden aan de hand van de 12 stappen, uitgelegd in haar handboek ‘The Power of The Actor’. Daarnaast dienen zij 4 tot 8 uur repeteren met hun respectievelijke scènepartner, voorafgaand aan de masterclass en ook een 2 à 4 uur tijdens de avond na de eerste masterclassdag (zaterdag).

Toeschouwers

Het is ook mogelijk om deel te nemen als actieve toeschouwer. Je kunt dan zelf ervaren hoe de Chubbuck techniek in de praktijk werkt. Interessant voor acteurs van alle niveaus, maar ook voor regisseurs, scenarioschrijvers, dramaturgen, casting directors, agenten en producenten.
 
 De masterclass eindigt op zondag met Q&A, gevolgd door een boeksignering en een informele wrap party (voor eigen rekening) waarbij ook Ivana aanwezig is.

Leden van het Netwerk Scenarioschrijvers krijgen een speciale korting.

Deelname

  • Stuur een email naar Romy Irene: chubbuckeurope@hotmail.com. Voeg bij je mail: acteer-CV in het Engels, headshot in full color en eventueel URL-link naar je showreel.
  • De deadline voor aanmelden is 5 maart 2018. Acteurs zullen uiterlijk op 20 maart te horen krijgen of ze geselecteerd zijn.
  • Meer info: Contacteer Romy Irene via chubbuckeurope@hotmail.com of via +31 6 1880 4335.
  • Kosten: ACT-leden: 400 euro, niet-leden: 600

Toeschouwers

Aanmelden toeschouwers.