Nieuws

Schrijvers School Samenleving wordt Schrijverscentrale

18 april 2017

Een nieuwe lente, een nieuw begin. Tijd om uit de coulissen te kruipen en naar buiten te treden. Vanaf nu gaat Schrijvers School Samenleving, de organisatie die bemiddelt bij auteursbezoeken door het hele land, verder onder de naam De Schrijverscentrale.

De nieuwe naam staat symbool voor de vele vernieuwingen die zijn ingezet om de organisatie in een moderne jas te steken. Directeur Anne Zeegers: ‘Het zal ons vooral helpen ons weer met nieuw elan te richten op waar we goed in zijn: op maat ontmoetingen creĆ«ren tussen schrijvers en hun lezers.’ Aan de missie en werkwijze verandert niets. De Schrijverscentrale blijft met hart en ziel bijdragen aan de verspreiding van verhalen en van literatuur door auteurs en lezers elkaar te laten ontmoeten. Met hun optredens stimuleren de auteurs niet alleen het leesplezier, ze houden ook de liefde voor literatuur wakker.