Nieuws

Gouden Pen voor Dirk Gerritsen

18 mei 2017

Voor het scenario van de film VOOR ELKAAR GEMAAKT die de status de Gouden Film heeft bereikt, nam Dirk Gerritsen de Gouden Pen in ontvangst uit handen van Marc Veerkamp, bestuurslid van het Netwerk Scenarioschrijvers.

Al meer dan 100.000 mensen brachten een bioscoopbezoek aan de film over vrijgezel Felix, die na een bizar incident zijn vruchtbaarheid verliest.

Bij de Gouden Film wordt tevens door Netwerk Scenarioschrijvers de Gouden Pen uitgereikt aan de scenarioschrijvers van de film.

VOOR ELKAAR GEMAAKT, regie Martijn Heijne (SNEEKWEEK), scenario van Dirk Gerritsen en Marion Pauw. Hoofdrollen zijn voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Loes Haverkort, Fabian Jansen, Roeland Fernhout, Sanne Vogel, Ferdi Stofmeel, Martijn Hillenius, Eva van de Wijdeven, Birgit Schuurman en Beau van Erven Dorens.

De film is een productie van NL Film & TV en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds en de Netherlands Film Production Incentive. VOOR ELKAAR GEMAAKT wordt gedistribueerd door Dutch FilmWorks en is momenteel te zien in 123 Nederlandse bioscopen.