Hoe werf je opdrachten?

uur

Deze training is onderdeel van ZZP cursusaanbod 50% korting.

Alles over koude acquisitie. Bouw een netwerk waar je jaren mee voort kunt!

Voor wie

Voor zzp’ers in de creatieve industrie en media (journalisten, auteurs, vertalers en mediaprofessionals) die opzien tegen contact maken/bellen met (nog) onbekende klanten; denken dat contact zoeken van de koude grond niets oplevert; die niet weten wat ze moeten zeggen aan de telefoon; niet weten wat ze kunnen verwachten van het bellen; niet weten hoe je je precies moet voorbereiden op dit eerste contact met een potentiële opdrachtgever.

Goede cursus, die je snel en duidelijk inzicht geeft in je contact met opdrachtgevers.

Inhoud

In deze training krijg je niet alleen een theoretisch gedeelte met een lading tips en trics maar leer je ook echt bellen en het eerste contact te maken. Niet uit een boekje maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt!

Doel

In deze training gaan we je verwachtingen realistisch maken zodat acquisitie zinvol en leuk wordt! Je bouwt een netwerk op waar je jaren mee voort kunt.

De trainer

Mark Schotman (1971) heeft ruim 10 jaar werkervaring op dit gebied. Als fotoredacteur bij het ANP moest hij mensen telefonisch benaderen om dingen geregeld te krijgen. Hij heeft ruim 7 jaar zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens gerund waarvan de meeste klanten door koud bellen zijn binnengehaald en is op dit moment zelfstandig trainer. Hij geeft trainingen aan creatieven en coacht op de Willem De Kooning Academie 4e jaars studenten bij het maken van een businessplan. Daarnaast leidt hij sessies bij bedrijven om te komen tot een corporate story. Zijn grote passie is om mensen in beweging te zetten zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Koude acquisitie: kleine stapjes maken om grote resultaten te boeken.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,- / Prijs ZZP 50% korting € 60,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Auteursbond, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 50% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 10 deelnemers.

 

ZZP cursusaanbod 50% korting is een samenwerking tussen de Auteursbond en NVJ Academy om met 50% korting cursussen en trainingen te volgen. LIRA heeft deze samenwerking mede mogelijk gemaakt.

Auteursbond-ledenNVJ-leden en niet-leden die geregistreerd zijn bij de KvK, kunnen hier gebruik van maken.